امروز در هاو کن یو با چند روش، ترفند و راهکار برای یکی از ترسناک ترین اتفاقاتی که ممکن است برای شما و هر شخص دیگری اتفاق بیفتد در خدمت شما هستیم. این اتفاق غم انگیز و ترسناک چیزی نیست جز به سرقت رفتن و یا گم کردن گوشی تلفن همراه که جدای از اینکه شما چه اندازه هزینه گوشی خود کرده اید موضوع مهم تر اطلاعات شخصی درون گوشی شماست که شاید بتواند شما را به دردسر بیندازد. امروز در “هاو کن یو” و یا “چگونه می توانید” راه حل های موجود را بررسی می کنیم.
برای پیدا کردن گوشی به سرقت رفته و یا گم شده راه حل های متفاوتی چه از طریق اپراتور های تلفن همراه و چه نرم افزار ها و خود سیستم عامل گوشی شما و حتی نرم افزار های مناسب این کار موجود می باشد که استفاده از یکی و یا همه ی این روش ها به احتمال بسیار زیاد می تواند منجر به پیدا شدن گوشی گم شده شما شود. از آنجایی که ما تصمیم داشتیم یک مقاله کامل در این زمینه را ارائه کنیم تصمیم گرفتیم این مقاله را به دو بخش تقسیم کنیم و در قسمت اول به روش های اپراتوری و خود گوگل بپردازیم و در قسمت دوم به نرم افزار های بسیار مفید و کاربردی که برای این کار ساخته شده اند می پردازیم و کامل هر کدام را توضیح می دهیم که قسمت دوم را در روز های آینده در سایت منتظر می کنیم. برای بررسی این روش ها با “هاو کن یو” همراه باشید.
استفاده از اپراتور ها
۱) همراه اول:
چنانچه شما از سیم کارت های شرکت همراه اول در گوشی خود استفاده می کنید این شرکت روشی را برای ردیابی گوشی های سرقت شده یا گم شده از طریق سیم کارت این گوشی ها در اختیار شما قرار می دهد که شما با امکانات این سیستم که در ادامه توسط این شرکت برای مشتریان تدارک دیده شده می توانید گوشی گم شده خود را ردیابی کنید. بنابر آنچه شرکت همراه اول اعلام کرده است برای راه اندازی این سامانه یا به عبارت دیگر ردیابی گوشی گمشده خود شما می بایست شماره سریال گوشی خود که معمولا بر روی جعبه گوشی شما با نماد “IMEI” درج شده است را به صورت زیر استفاده کنید. (شماره سریال گوشی معمولا بر روی جعیه های گوشی همراه باید درج شده باشد که اگر به جعبه گوشی خود دسترسی ندارید همین الان با شماره گیری #۰۶#* “ستاره، مربع، صفر، شیش، مربع” می توانید شماره سریال گوشی خود را یادداشت و نگه داری کنید و اگر گوشی شما قاچاق یا … نباشد این سریال با سریال روی جعبه و کارتن گوشی شما یکی می باشد) اما این سریال را می بایست از طریق یک خط دائمی همراه اول …
- از طریق شماره گیری کد #سریال گوشی*۲۱۴۱*۱۰*
- ارسال کد ۲۱۴۱ به شماره ۱۰ ( سامانه جامع پیامکی خدمات همراه اول)
ارسال کنید و سپس سامانه مذکور تا مدت ۱۰ روز پس از دریافت شماره سریال به ردیابی و جست و جوی گوشی می پردازد و چنانچه این ردیابی موفقیت آمیز باشد نتیجه را سریعا به شماره ای که سریال را فرستاده اید اطلاع می دهد تا مشترک سایر مراحل حقوقی را از طریق مراجع ذیربط پیگیری نماید. درصورت عدم موفقیت در ردیابی، مشترک می تواند برای ردیابی مجدد گوشی خود اقدام و سرویس را مجددا فعال نماید.
۲) ایرانسل
چنانچه از خط ها و سیم کارت های ایرانسل استفاده می کنید می بایست کار مشابهی را انجام دهید که به توضیح این روش و سامانه ایرانسل برای شما وستان عزیز می پردازیم که تصویر زیر از خود سایت ایرانس برای شما استخراج شده است.
۳) سیم کارت رایتلی
تا کنون اطلاعات و سامانه ای برای ردیابی سیم کارت های رایتلی را نتوانستیم پیدا کنیم.
ولی سه روش بالا کاملا وابسته به سیم کارت گوشی شما بود و چیزی که سارقان محترم با آن کاملا آشنا هستند جدا کردن سیمکارت از گوشی است که به نوعی اولین کاریست که این سارقان انجام می دهند، پس سه روش بالا بیشتر به برای تلفن ها و گوشی های همراهی مناسب است که گم شده یا در جایی جا گذاشته اید. اما این روش دیگر محدود به سیم کارت شما نیست و با استفاده از گوگل برای گوشی های اندرویدی به راحتی می توانید گوشی خود را هم ردیابی و بر روی نقشه پیدا، هم آن را قفل و هم اینکه صدای گوشی خود را در هر شرایطی با حداکثر صدا و ولوم برای ۵ دقیقه به صدا در بیاورید.
استفاده از اکانت گوگل
برای آموزش این روش که برای گوشی های اندرویدی است با هاو کن یو همراه باشید.
۱) اکانت گوگل بسازید:
قبل از هر شما احتیاج به یک اکانت گوگل دارید که تقریبا همه از این اکانت گوگل در گوشی های اندرویدی خود بهره می برند ولی چنانچه اکانت گوگل ندارید و نمی دانید چگونه می توانید این اکانت را درست کنید به راحتی با به تنظیمات گوشی خود مراجعه و به قسمت اکانت یا بروید و سپس از اینجا یک اکانت گوگل برای خود با راهنمایی های قدم به قدم خود گوگل بسازید. دقت کنید که آدرس و رمز اکانت خود را می بایسنت یادداشت یا به خاطر بسپارید.
۲) دیوایس منیجر خود را فعال کنید:
پس از ساخت اکانت گوگل یا در صورتی که از قبل این اکانت را داشته اید به تنظیمات گوشی خود را رفته و از قسمت امنیت یا “Security” گزینه “Device administrator” را پیدا و سپس گزینه “android device manager” را فعال کنید یا تیک آن را بزنید. (شکل و ظاهر منو ها و محل قرار گیر بسته به نوع گوشی اندرویدی ممکن است متفاوت باشد)
3) تست کنید:
پس از انجام دو مرحله بالا حال ضمن اینکه اینترنت گوشی شما فعال است به سراغ کامپیوتر خود روید و مرورگر را باز و سپس به سراغ سایت گوگل روید و از طریق همان اکانتی که در گوشی خود ساخته اید یا از قبل داشته اید وارد اکانت شوید (از طریق گزینه “sign in” و دادن آدرس و پسوورد خود وارد شوید)
۴) عبارت “find my phone” را در گوگل تایپ کنید.
پس از اینکه وارد اکانت گوگل خود در کامپیوتر شدید عبارت”find my phone” را داخل گوگل تایپ کنید، به محض انجام این کار شما یا صفحه ای کوچک مواجه می شوید که اگر از شما درخواست ورود داشت مجددا با هما آدرس و پسورد وارد شده و سپس در نقشه گوگل جست و جو برای گوشی شما آغاز می شود. پس از مدتی بر روی فقشه آدرس محل قرار گیری گوشی شما هر کجای این کره خاکی که باشد نشان داده می شود ضمن اینکه شما در این صفحه سه گزینه دارید که علاوه بر ردیابی با استفاده از کلید “lock” می توانید گوشی خود را قفل کنید و با استفاده از گزینه “ring” زنگ گوشی خود را با آخرین ولوم برای ۵ دقیقه به صدا در بیاورید.
(در این تصویر بنا به احترام به حریم خصوصی قبل از پیدا کردن محل دقیق از صفحه عکس گرفته شده)
شاید دوستان بگویند که این روش تنها زمانی به کا می آید که اینترنت گوشی فعال باشد ولی در پاسخ باید گفت اگر گوشی شما به سرقت رود یا توسط هر شخصی مورد استفاده قرار بگیرید مطمئنا یک روز از اینترنت گوشی استفاده خواهد شد آن ها در دنیای امروزی که استفاده از گوشی بدونه اینترنت غیر قابل باور است پس به محض اینکه اینترنت گوشی شما فعال شود شما می توانید از این روش گوشی خود را ردیابی کنید.
در چند روزه آینده قسمت دوم مقاله که مربوط به نرم افزار های مناسب و ساخته شده برای گوشی سرقت شده و یا گم شده است می پردازیم که پس از جمع بندی این دو مقاله تقریبا احتمال به سرقت رفتن و یا گم شدن گوشی شما به صفر می رسد مگر اینکه گوشی شما بنا به هر دلیلی پس از سرقت دیگر روشن نشود و یا از بین برود.
“استفاده از مطالب این سایت بدونه درج نام سایت ما، زشت و شرعا حرام و مصداق سرقت است و با توجه به اینکه به راحتی قابل پیگیری است پیگرد قانونی خواهی داشت”
برای ارسال دیدگاه خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود